ambien high experience ambien pills ambien side effects when stopped

valium 10 mg by roche buy valium buy valium in australia

xanax bars cost street buy xanax online withdrawal from xanax how long does it last

tramadol jittery tramadol 50 mg buy tramadol online overnight shipping

tramadol tylenol pm tramadol online can you buy tramadol dominican republic

retin-a gel 0.01 reviews retin a online pharmacy retin a micro gel or cream

soma medication buy online cheap soma drug interactions soma norco

Yemek Tarifleri|14 Ocak 2012 14:38

Barbunya pilaki nasıl yapılır?

Paylaş
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (henüz oy verilmemiş)
Loading...Loading...

Bu tarifimiz taze barbunya kullanımı için sunulmuştur.Doyurucu lezzetli ve aranılan bir yemektir.

bakla ezmesi

Malzemeler

1 kilo taze barbunya.
Yarım su bardağı zeytinyağı.
3 diş sarımsak.
2 bardak su.
1 adet havuç.
2 adet domates.
1 kaşık salça.
Tuz.
1 yemek kaşığı limon suyu.
Yarım demet maydanoz.

 

Hazırlanışı

Barbunyaları ayıklayıp yıkadıktan sonra süzülmesi için bir kenara bırakalım.Bir tencereye yağımızı koyalım.Yemeklik olarak doğradığımız soğanları ekleyip biraz öldürelim.Rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip salçanın kokusunu gidermek için biraz daha pişirelim.

Yıkayıp soyup yuvarlak olarak doğradığımız havuçları katalım.Üç diş sarımsağı küçük çenterek ekleyelım.İki bardak suyunu da ekledikten sonra pişirmeye geçebiliriz.Barbunya pilakiyi düdüklü tencerede pişirirseniz hem zamandan kazanacak hem de daha lezzetli olmasını sağlayacaksınız.

Yemeğimiz pişip soğuduktan sonra üzerini yıkanmış ince doğranmış maydanoz ile süsleyip sunuma hazır hale getirebilirsini.

Afiyet olsun.