xanax nursing xanax 2mg xanax recreational use

tramadol 50 mg ingredients buy tramadol online without a prescription tramadol high stories

there drug test soma soma price soma backless bras

hydrocodone dosage cough suppressant what is hydrocodone hydrocodone 10-500 tab

cheap generic xanax alprazolam 0.5mg xanax drug with alcohol

stare into valium colored skies order valium online oxy and valium bluelight

ambien side effects women ambien 10 mg ambien withdrawal joint pain

tramadol 50 mg what is it used for tramadol 50 tramadol with hydrocodone allergy

best high valium diazepam online buy valium from india

street value of 10mg ambien ambien without prescription ambien cr how long does it last

Yemek Tarifleri|14 Ocak 2012 14:38

Barbunya pilaki nasıl yapılır?

Paylaş
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (henüz oy verilmemiş)
Loading...Loading...

Bu tarifimiz taze barbunya kullanımı için sunulmuştur.Doyurucu lezzetli ve aranılan bir yemektir.

bakla ezmesi

Malzemeler

1 kilo taze barbunya.
Yarım su bardağı zeytinyağı.
3 diş sarımsak.
2 bardak su.
1 adet havuç.
2 adet domates.
1 kaşık salça.
Tuz.
1 yemek kaşığı limon suyu.
Yarım demet maydanoz.

 

Hazırlanışı

Barbunyaları ayıklayıp yıkadıktan sonra süzülmesi için bir kenara bırakalım.Bir tencereye yağımızı koyalım.Yemeklik olarak doğradığımız soğanları ekleyip biraz öldürelim.Rendelediğimiz domatesleri ve salçayı ekleyip salçanın kokusunu gidermek için biraz daha pişirelim.

Yıkayıp soyup yuvarlak olarak doğradığımız havuçları katalım.Üç diş sarımsağı küçük çenterek ekleyelım.İki bardak suyunu da ekledikten sonra pişirmeye geçebiliriz.Barbunya pilakiyi düdüklü tencerede pişirirseniz hem zamandan kazanacak hem de daha lezzetli olmasını sağlayacaksınız.

Yemeğimiz pişip soğuduktan sonra üzerini yıkanmış ince doğranmış maydanoz ile süsleyip sunuma hazır hale getirebilirsini.

Afiyet olsun.