Enginarlı piliç nasıl yapılır

Enginarlı piliç nasıl yapılır

Yemeklerin yanında tadı daha da güzel bir hal alan enginar ile enginarlı piliç hazırlayarak son derece lezzetli bir yemek elde edebilirsiniz.
0.0 (0 oy)
Enginarlı Piliç

Enginar bildiğiniz gibi çok yararlı bir yiyecektir. Tabi ki yemeklerin yanında tadı çok daha muhteşem bir hal almaktadır. Piliç yemekleri son zamanlarda rövanş halindedir. Sonuçta yapılması kolay ve en güzel tada sahip yemekler arasında, piliç yemekleri bulunmaktadır.

Malzeme Listesi

1 Yemek Kaşığı Tereyağı

1 Tane Tavuk göğsü ( Doğranmış )

1 Tane Sivribiber

1 Tane Domates

1 Tane Enginar ( Haşlanmış )

1 Çay Bardağı Rendelenmiş Kaşar

Hazırlanışı

İlk olarak tereyağı bir tavada eritilir. Doğranmış tavuk tereyağında sote edilir. Soğan ve biberler doğranır. Tavanı içerisine doğranmış domates, soğan ve biberleri atınız. Hepsi birlikte birkaç dakika kadar daha kavrulur. Haşladığımız enginar servis tabağına alınır. Üzerine eti güzel bir şekilde yerleştirin. Güzel bir tat vermek amacıyla rendelenmiş kaşarlar fırında eritilerek üzerine dökülür. Sıcak servis yapınız..

Afiyet Olsun..