where can i buy generic xanax xanax 2mg xanax help zoloft withdrawal

tramadol vicodin withdrawal buy tramadol online without a prescription tramadol withdrawal bluelight

buy soma from usa soma price soma 350 mg info

hydrocodone apap mallinckrodt what is hydrocodone what is considered a high dose of hydrocodone

viagra xanax drug interactions alprazolam 0.5mg xanax high drug forum

shoot valium pills order valium online volume higher during commercials

valium ambien overdose ambien 10 mg ambien cr does not work

tramadol acetaminophen 37.5 dosage tramadol 50 is 50mg of tramadol a lot

10mg valium equals much xanax diazepam online buy valium thailand

can't sleep night after taking ambien ambien without prescription is ambien cr more expensive

Yemek Tarifleri|22 Şubat 2011 20:00

Papaz yahnisi nasıl yapılır

Paylaş
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (henüz oy verilmemiş)
Loading...Loading...
Papaz yahnisi

Papaz yahnisi

Papaz yahnisi uzun yıllardır bir çok Türk ailesinin sevdiği bir yemektir. Bu yemek çok eskilerden günümüze gelen bir yemektir. Değişik tadı sayesinde papaz yahnisini, diğer yahni türlerinden ayırmak çok kolaydır. Papaz yahnisini yememiş bütün herkese tavsiye ediyoruz.

Gerekli Malzemeler

3 Yemek Kaşığı Margarin

700 Gram Dana Kuş Başı

15 – 20 Adet Arpacık Soğan

2 – 3 Adet Sarımsak

1 Yemek Kaşığı Sirke

1 Bardak Et Suyu

1 Çay Kaşığı Tuz

Karabiber

Hazırlanışı

İlk olarak margarin bir tavada eritilir. Kızan yağın üzerine etleri ilave ediniz ve renk alıncaya kadar karıştırınız. Renk almaya başladığı sıralarda soğan ve sarımsağı katınız. Soğanlar pembeleşinceye kadar pişirin. Daha sonra soğanlar pembeleşince sirke, et suyu, tuz ve biberi ilave ediniz. Et ve soğanlar tam kıvamına gelene kadar pişiriniz. Sıcak olarak servis yapınız.

Afiyet Olsun..