soma health club cost buy soma no prescription do soma bras run small

hydrocodone side effects yahoo answers buy hydrocodone without prescription hydrocodone vs oxycodone high

how many green xanax bars to get high alprazolam 0.5mg xanax meps drug test

valium drug misuse order valium online valium alternatives anxiety

ambien zyrtec buy ambien no prescription ambien cr expiration

ultram side effects rash buy tramadol online is ordering tramadol online illegal

valium party drug buy valium buy bulk valium online

ambien withdrawal seizures ambien no prescription ambien cr cost

Yemek Tarifleri|22 Şubat 2011 20:00

Papaz yahnisi nasıl yapılır

Paylaş
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (henüz oy verilmemiş)
Loading...Loading...
Papaz yahnisi

Papaz yahnisi

Papaz yahnisi uzun yıllardır bir çok Türk ailesinin sevdiği bir yemektir. Bu yemek çok eskilerden günümüze gelen bir yemektir. Değişik tadı sayesinde papaz yahnisini, diğer yahni türlerinden ayırmak çok kolaydır. Papaz yahnisini yememiş bütün herkese tavsiye ediyoruz.

Gerekli Malzemeler

3 Yemek Kaşığı Margarin

700 Gram Dana Kuş Başı

15 – 20 Adet Arpacık Soğan

2 – 3 Adet Sarımsak

1 Yemek Kaşığı Sirke

1 Bardak Et Suyu

1 Çay Kaşığı Tuz

Karabiber

Hazırlanışı

İlk olarak margarin bir tavada eritilir. Kızan yağın üzerine etleri ilave ediniz ve renk alıncaya kadar karıştırınız. Renk almaya başladığı sıralarda soğan ve sarımsağı katınız. Soğanlar pembeleşinceye kadar pişirin. Daha sonra soğanlar pembeleşince sirke, et suyu, tuz ve biberi ilave ediniz. Et ve soğanlar tam kıvamına gelene kadar pişiriniz. Sıcak olarak servis yapınız.

Afiyet Olsun..